(Android/iOS) Tap Titans 2: Clicker RPG Game fırıldaqçılar tokenləri artırır
Feb 15, 2022 20:04:51 GMT
Post by furcirchuracan on Feb 15, 2022 20:04:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar tokenləri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Nhập vai dun
Vaxtınızı keçirmək üçün gözəl oyun, lakin təkrarlanır.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game የሚና ጨዋታዎች lwpu
Oyun ortadan gec oyununa qədər çətinliyə çevrilir. Bəzi oyun əşyalarını aldıqdan sonra belə, heç vaxt bir az istirahət mərhələsi olmayıb.
Oyun indi yeniləndi, o, sadəcə çökdü və açılmayacaq.
Clumsy Ninja Nuotykių wrw
👍👍👍👍ə mən bir günə gedirem 400 levele
Ləyaqətli əyləncə, lakin oflayn tərəqqinizi vaxtın 75%-ni nəzərə almır, bu, boş oyunların vacib xüsusiyyətidir və siz, xüsusən də bu oyunun çox vaxt keçirdiyi tədbirlər zamanı geri çəkilirsiniz.
Sadəcə darıxdırıcı 0 qrafika və 0 oyun
yaxsi oyundu sizde oynuyun
Davamlı qəzaları xoşlayırsınız? Donur? Sonsuz reklamlar? Pul xərcləmək üçün tonlarla yol var? Yox? Sonra geri vurun və başqa bir oyun axtarın.
əla oyun amma bir problemim var. niyə 3400+ mərhələsində səhv edir? oyun deyir ki, mən internetə qoşulmamışam və yenidən qoşulmağımı istəyir, amma nə qədər cəhd etsəm də, icazə vermir. yardım edin pls
Mən səni yenidən sevirəm və personajlarım olmadan necə yaşaya biləcəyimi sevirəm və bu, o qədər gözəldir ki, mən sadəcə oyununu sevirəm və sən elə edirsən ki, mən çox sürətli vurun və mən daha çox pul qazana bilərəm
adol oyunlarını xoşlayıram amma idol deyən oyunları sevmirəm amma bir şeyi etmək bir gün çəkir amma bu oyun onlardan biri deyil bu bir şey etmək üçün bir və ya iki titan tələb edən bir oyundur buna görə də bu oyunu çox reklamları sevirəm amma idol oyunlarını sevmirsinizsə narahat olmayın bc daha çox idol oyunudur bu peapol üçün bir oyundur ki, oynamaq asan olan uzun bir oyundur
Həqiqətən axmaq yanğın daşları mexaniki olmasaydı, 5 başlanğıc olardı. Onları titan sandıqlarda ala biləcəyinizi və zirvədə olmağın sadə bir şəkildə qazana biləcəyinizə görə dəli bonuslar verir. Bununla belə, bu dəhşətli mexaniki düzəltmək üçün 3 təklifim var. 1. SƏNƏLƏRDƏN ODDAŞLARI ÇIXARIN. Yenə də bu, qazanmaq üçün ödəniş qəbuledilməzdir. 2. Turnirlərin bütün iştirakçılarına bərabər və bərabər atəşdaşı dərəcəsi verin. 3. Ən yaxşı 10% üçün başqaları ilə rəqabət aparmaq əvəzinə, gündəlik və Turnirlər vasitəsilə öz fəaliyyət faizinizi izləyin.
Bütün parametrlər söndürüldükdə həddən artıq çox resurs yeyirsinizsə, bu problemi həll etməyə, hər zaman qəzaya uğramağa və çox batareya istehlak etməyə kömək edə bilərsiniz. Qqq
Düzünü desəm, bu oyun sadəcə oturub vaxt itirmək üçün çox əyləncəlidir. Rəfiqəm və mən öz qəbiləmizi yaratdıq və bəzən biz sadəcə oturub hər dəfə təxminən bir saat bu oyunu oynayacağıq. Əgər vaxtınızı öldürməli olsanız, telefonunuzda olması üçün mütləq götürməyi məsləhət görürəm.
Bu oyun zəhmlidir, sadəcə olaraq ekranı tutmağınız kifayətdir, sonra o, avtomatik olaraq qılıncı yelləyərək oyunu asanlaşdırır, lakin bəzi canavarları öldürmək çətin olan bir şeydir, ona görə də ümid edirəm ki, siz bunu düzəldəsiniz.
Yeni solo reyd indi yaxşı mükafatlar vermir. Əsasən liderlik cədvəli vaxtı üçündür.
tamam oyun əladır və mən çox əziyyət çəkdim və başqa cihaza keçdim və əvvəlki saxladığım məlumatları buluddan yeni cihaza bərpa edəndə klanıma və hər şeyə avtomatik qoşuldum, lakin heç bir avadanlıq və ya heç bir şey olmadan lvl birindən başladım, bu bəzi bs indi mən hər şeyi yenidən başlamaq lazımdır? yox, bitdim
Reklamlara çox güvənir
Yaxşı oyun, amma çoxlu səhvlər. Son prestijim mənə heç nə vermədi, ona görə də 2 mindən çox relikt və 4 bacarıq xalını itirdim. Mənim poçt qutum bütün mesajları oxunmamış kimi qeyd etməyə davam edir və bəzilərinin qalıcı üstünlüklərini əldə etmədiyim üçün üstünlüklərim artıq qüvvəyə minmir. Əsas ekrandakı avadanlıq da deyir ki, mənim toplamalı olduğum 5 var, lakin o, sadəcə olaraq yox olur və bir neçə saniyə sonra yenidən görünür. (Turnirə qoşulduqdan sonra bütün problemlər aradan qaldırıldı.) Bu, mənim bəzi qısa seanslarımdan irəliləyişə qənaət etmir.
Çox əyləncəlidir, lakin o, oflayn oyun deyil
Sizin irəliləyişinizi, sisteminizi sıfırlayan "prestij", oyunun ətrafına əsaslanaraq, onu elə edir ki, siz daim eyni erkən səviyyələri, sadəcə olaraq, artımlı irəliləyiş üçün saatlarla təkrar oynayasınız. Bu vəziyyətdə hətta real pul xərcləmək də kömək etmir. Yaxşı klik oyunlarında siz həmişə irəliləyiş əldə etdiyinizi hiss edirsiniz və tərəqqinizi daim sıfırlamağa məcbur deyilsiniz. Bu arada, sizi tərəqqiyə sıfırlayan oyunlar adətən əla oyuna malikdir. Bu oyunda heç biri yoxdur.
Bu səhər yükləndi, əylənmək üçün oynadı. İşdə olarkən öləndə... oyunu dayandırmaqda çətinlik çəkərək oyunu oynamağa başlayıram🤣 çox asılılıq yaradır! Bir az təkrarlana bilər, amma mən buna razı deyiləm😁 bir cəhd edin, uşaqlar!
Bu oyunu 2 il oynadım.... Dəhşətli, dəhşətli, dəhşətli moderatorlar! Hər yeniləmə ilə oyunu məhv etməkdən başqa heç nə etmirlər. Bu, sadəcə olaraq pul oğurluğu, vaxt itkisi, zibil parçasına çevrildi... Nə qədər çalışsan da, heç vaxt turnir qazana bilməyəcəksən, çünki, nə düşünürsən? Oyunda fırıldaqçılar var. Əgər onlara məlumat versəniz, onlar bu barədə heç nə etməyəcəklər, çünki onlara əhəmiyyət vermirlər. Bu dəfə bu oyunu birdəfəlik siləcəyəm və tanıdığım hər kəs də eyni şeyi edəcək.
Ümumilikdə yaxşı oyun..vaxt keçirməyin əla yolu..tez yükləmək ..müəyyən mərhələdən sonra yüksəlmək də çətinləşir..
Mən oynamağa başladım və bundan həzz aldım..(kran oyunu üçün) amma sonra telefondakı nasazlığa görə yenidən quraşdırmalı oldum və indi yenidən başlamalıyam.
Çox gözəl oyundu baş qatmağada yarıyır super
Oyun zəhmli və əyləncəlidir, lakin bu, çox vaxt mənim tərəqqimi saxlamayacaq.. zəhmət olmasa, tərəqqinin saxlanıb-saxlanmadığını bildirən bəzi göstəricilər olsun..
Hətta mən ona yalnız 3 ulduz verdim, bu, həqiqətən yaxşı oyundur, amma hər hansı bir oyun kimi bəzi problemləri var. Oyun növbəti qaçışınız üçün kiçik bir bonus qazanmaq üçün eyni şeyi təkrar-təkrar təkrarlamaq üzərində qurulub. Turnirlər onu bir az daha əyləncəli edir və qəbilə basqınları indi və sonra yeni bir şey əlavə etmək üçün var. Ancaq yenə də nəyisə əskik hiss edir. Əlavə etmək istədiyim son şey VIP statusunun baha olmasıdır, lakin oyun onunla daha yaxşı hiss olunur.
Bu oyun mobil oflayn oyunlar oynamaq istədiyiniz zaman yaxşıdır. Amma qrafikada cüzi problem var zəhmət olmasa onu 3D edərdiniz. Hər halda 10/10 yaxşı oyundur
Oyunlar indiyə qədər yaxşıdır, amma uzaqda deyil
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Fabularne ugj
Son yeniləməniz oyunu yenidən pozdu. Mən bir dönüşə qoşuldum və oyun deyir ki, sizin hesabınız oyunu yenidən başladaraq uğurla yeniləmədi. Bunu təkrar-təkrar edir.