Post by furcirchuracan on Feb 15, 2022 20:01:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήστε κωδικό αύξηση χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
Μέχρι εδώ όλα καλά.. αγαπώ τον ναυτικό πόλεμο και τη διασκέδασή του...μόνο ένα πράγμα..ο wingman comp είναι ηλίθιο lol γιατί συνεχίζει να με εμποδίζει και συγκρούεται με το υποβρύχιο μου
Υπέροχο παιχνίδι, θα ήταν ωραίο αν το stealth είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο για να μείνει αόρατο. Ένα single player θα ήταν επίσης πολύ διασκεδαστικό!
Όλα είναι καλά, αλλά πρέπει να κάνετε τη βολή με τορπίλη ως χειροκίνητη, όχι ως βυθιζόμενους πυραύλους. Χρειαζόμαστε περισσότερες δεξιότητες σε αυτό το παιχνίδι, όχι μόνο αυτόματη πυροδότηση που μπορεί να κάνει καλά ένας 3χρονος.
Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και λίγους μήνες. Και το λατρεύω. Είναι πολύ καλό παιχνίδι. Αλλά μακάρι να μπορούσα να διαλέξω ό,τι συνδρομητές θέλω.
Αυτό είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, όλα τα γραφικά είναι καλά. Αλλά μετά από 6 ή 7 επίπεδα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα διακομιστή. Δεν μπορώ να συνεχίσω το παιχνίδι περαιτέρω να το διορθώσω
εξαιρετικό παιχνίδι.... ωστόσο επαναφέρει συνεχώς την καρτέλα μου S4 παρόλο που έχω αρκετή ισχύ μπαταρίας. Στα μέσα του αγώνα, θα απενεργοποιήσω τυχαία το tablet χωρίς λόγο. Επίσης, αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση με αγώνες χωρίς λόγο
Το παιχνίδι μου παγώνει στο "περιμένω άλλον παίκτη" . Διορθώστε το
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ஆக்ஷன் ufm
Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά το παιχνίδι σταμάτησε να λειτουργεί από κάποιο σφάλμα και δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς το ίντερνετ μου λειτουργεί καλά
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Akcijske igre mud
μεγάλες δυνατότητες να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει πτυχή μυστικότητας ή κυνηγιού στο παιχνίδι, μπορείτε να τα δείτε και να σας δουν μόλις βρεθείτε στην εμβέλεια. Θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε κάποιο είδος συστήματος ανίχνευσης στο παιχνίδι για να μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι γάτας με ποντίκι, σίγουρα θα έκανε το παιχνίδι πιο εντυπωσιακό.
περιορίζεται σε 3 αγώνες PvE σε μια περίοδο 24 ωρών, εκτός εάν πληρώσετε premium νόμισμα για να επαναφέρετε το πλήθος. Έδωσα το pvp να πάει, το καπάκι της σημαίας είναι διασκεδαστικό, μέχρι να δημιουργηθεί το στρατόπεδο αναπαραγωγής... απλά μακάρι να άρουν το όριο 3 στο pve σε κανένα όριο...
Πολύ καλό παιχνίδι το απόλαυσα πραγματικά, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο σε Android plateαπό το έχω Android και iOS αν είναι διαθέσιμο και σε iOS plateαπό θα είναι υπέροχο για παίκτες iOS όπως εγώ
Χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος για να επισκευαστεί το δευτερεύον σας μετά από μια μάχη και η αναβάθμιση απαιτεί σχεδιαγράμματα που είναι δύσκολο να συλλεχθούν. Ένα παιχνίδι με αργό ρυθμό.
Το παιχνίδι είναι γεμάτο με bots που προσποιούνται ότι είναι παίκτες. Παραπλανητική πρακτική που μισώ. Είχα τους παίκτες "Boss" "sywer" και "billy" στην ομάδα μου κάθε παιχνίδι, ακόμα και όταν άλλαζα βαθμίδες πλοίου. Κανείς δεν μίλησε ποτέ. Το παιχνίδι είναι επίσης πολύ βασικό, πηγαίνεις στο σκοπευτήριο, σταματάς το σκάφος σου και στέλνεις spam τορπίλες. Το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι το παιχνίδι είναι σε μεγάλο βαθμό ένα stat fest. Και όποιος πληρώνει τα περισσότερα $$$ έχει τα καλύτερα στατιστικά. Τέλος, οι ανταμοιβές για τη νίκη είναι αξιολύπητες. Ακόμη και με διπλό premium. Grindfest
Είναι αστείο γιατί αν θέλεις να πας με μπλε ομάδες (υποβρύχια ΗΠΑ) και να αναβαθμίσεις το επίπεδό σου πρέπει να πληρώσεις 20$ για το "III.los angles", αλλά από την άλλη πλευρά, για τις κόκκινες ομάδες (Κινέζικα & Ρωσικά υποβρύχια) μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις επιλογές χωρίς να αναγκαστεί να αγοράσει τίποτα.
ενδιαφέρον παιχνίδι. διασκέδαση! Οι αναβαθμίσεις ήταν λίγο δύσκολο να καταλάβουμε.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, ξεκίνησα πριν από μια εβδομάδα και είχα μόνο 2 προσθήκες! Θα ήταν υπέροχο με μερικά σκάφη, θα έπαιζα ακόμα το υποβρύχιο αλλά πραγματικά θα του έδινε κάτι που δεν μπορώ να το αγγίξω, αλλά εξακολουθεί να είναι η καλύτερη προσομοίωση που έχω παίξει ποτέ, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το WORLD of SUBMARINE, I ελπίζω να αρχίσετε να κάνετε ενημερώσεις για περισσότερη ενθουσιασμό! Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει σχεδόν 30% πιθανότητα να κολλήσει και η σύνδεση δεν είναι πολύ καλή. Αλλά συνολικά, το βαθμολογώ ως σχεδόν τέλεια sim
Πολύ βαρετό, όχι όπως φαίνεται στα Γραφικά... Μην εγκαθιστάτε και σπαταλάτε το χρόνο σας. Το BakwCupcake απαιτεί περισσότερες βελτιώσεις... Το concept είναι καλό.. χρειάζονταν περισσότερες περιπέτειες στο παιχνίδι. Και εύκολο στην κατανόηση
δεν μου αρει χαλια
Μια μικρή τιμή στις αγορές εφαρμογών, όπως ένα sub clCupcake typhoon είναι 142,00 $!!!! Τρόπος για γελοίο. Εκτός από αυτόν τον εξαιρετικά ευχάριστο εύκολο τρόπο για να περάσετε λίγο χρόνο, όμορφα γραφικά επίσης.
laggy pixelly και οι διαφημίσεις δεν είναι τίποτα σαν αυτό
Ναι, νόμιζα ότι θα ήταν σαν τον κλασικό κόσμο των τανκς ή τον κόσμο των πολεμικών πλοίων ή ακόμα και τον κόσμο των πολεμικών αεροπλάνων (τρόπος έρευνας και τέτοια). Δεν ήξερα τι συνέβη καν στο σεμινάριο, και όταν έλεγξα τους υπότιτλους, δεν υπήρχαν γερμανικοί υπότιτλοι (η περιγραφή του παιχνιδιού λέει ότι όλα τα μεγάλα έθνη του WW2 είναι στο παιχνίδι) ή μπορεί να ήμουν απλώς τυφλός. Χρειάζονται πολλές βελτιώσεις/αλλαγές
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ஆக்ஷன் ufm
Τόσο δύσκολο να αναβαθμίσεις τα υποβρύχια..82% επιτυχία και δεν μπορώ...και όταν αποτυγχάνεις, χάνεις όλα τα χαρτιά σου...γιατί;;;;;
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Μισώ πώς το αφήνουν να τρέχει. Υπέροχο δευτερεύον παιχνίδι με διαδικτυακούς παίκτες. Αλλά το κορυφαίο LVL 50 μπορεί να κατέβει και να συντρίψει συνεχώς κάθε ελπίδα απόλαυσης. Είχα το τέλος του παιχνιδιού της δεκαετίας του '50 σε 2 λεπτά που σκουπίζω όλα με ένα σουτ στο σημείο αναπαραγωγής. Νομίζω ότι οι προγραμματιστές ελπίζουν ότι θέλετε εκδίκηση και βαθιές τσέπες για να αγοράσετε συνδρομητές που μπορούν να πάρουν εκδίκηση. 14$/81$/141$; Δεν είμαι σίγουρος πόσο ψηλά φτάνει. Έχασε κάθε ενδιαφέρον να βάλεις μια δεκάρα εδώ και να συντριβείς με υποαρχεία υψηλού LVL που πρέπει να έχουν κυρίαρχα συναισθήματα.
θα βαθμολογούσε υψηλότερα ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλά γενικά το παιχνίδι ΟΧΙ
Πολύ καλά.
Μέχρι στιγμής, τόσο καλός διαδικτυακός διακομιστής που λειτουργεί καλά, ένα καλό υποβρύχιο παιχνίδι είναι δύσκολο να βρεθεί. Το απολαμβάνω και το προτείνω σε όλους
Το παιχνίδι καλό, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά το σύστημα αναβάθμισης είναι πολύ σκληρό και σκληρό. Τώρα για το gameplay, το online quickmatch είναι πολύ καλό, αλλά κατά καιρούς είχα lag ακόμα και στο λόμπι, παρόλο που έχω μια αρκετά αξιοπρεπή καθαρή ταχύτητα. Αλλά για την καμπάνια προσπάθησα να κάνω το κεφάλαιο 2, αλλά όταν ξεκίνησε, απλώς φόρτωσα και το poof I'm dead game over ήταν ότι ένα σφάλμα ή κάτι τέτοιο. Το παιχνίδι έχει ελάχιστες δυνατότητες
Τα γραφικά είναι καλά. Το έκκεντρο τορπίλης είναι μια ωραία πινελιά. Δεν απαιτούνται χρήματα για αναβάθμιση/παιχνίδι. Να είστε ευγενικοί αν υπήρχε μια συνομιλία στο παιχνίδι όμως.
Βαρετό παιχνίδι. Λιγότερα χαρακτηριστικά. Δύσκολες αναβαθμίσεις. Δεν μπορείτε να έχετε περισσότερους από 3 συνδρομητές τη φορά, εκτός εάν έχετε 500 χρυσά. Αλλά καλά γραφικά.
Όταν το παιχνίδι έχει πολλά πρόσθετα σημαίνει ότι πολλές καθυστερήσεις μας προκαλούν αποτυχία να διεκδικήσουμε τα τρόπαιά μας, ο δημιουργός αυτού του παιχνιδιού τρολάρει άλλους παίκτες σε αντιστοίχιση/σύζευξη,,, τόσο δίκαιο για εμάς που έχουμε στο χαμηλότερο επίπεδο να ταιριάζουμε με το υψηλότερο επίπεδο και επίπεδα,
Επεξεργαστείτε την κριτική μου από 5 σε 3 αστέρια. Το παιχνίδι παρουσιάστηκε σφάλμα και δεν με αφήνει να μπω. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω και να επανεγκαταστήσω, εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη. Έστειλα ένα email για υποστήριξη και δεν έλαβα απάντηση, πέρασαν μέρες. Κακή φόρμα, ελάτε παιδιά.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς φαίνεται να κολλάει πολύ, συνήθως στο 100% σημείο φόρτωσης ή στο "Waiting to other players to load." Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλείσετε αναγκαστικά την εφαρμογή και να επανεκκινήσετε, και το πρόβλημα συχνά συνεχίζεται. Μπορεί να εξεταστεί αυτό; Θα του έδινα 5 αστέρια διαφορετικά.
είναι ένα καλό παιχνίδι, είναι αργό bot έως πολύ ενθουσιασμό και δεν έχει σημασία τι, πληρώστε για να κερδίσετε όπως κάθε άλλο παιχνίδι. ναι δωρεάν για παιχνίδι
Den bore na to elenxw
Πάρα πολλά σφάλματα στο παιχνίδι, τα οποία πρέπει να διορθωθούν. Αυτό το παιχνίδι θα γίνει πολύ ευχάριστο με τεράστιες διορθώσεις και ενημερώσεις. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι δικτύου και wifi, η σταθερότητα είναι πολύ χαμηλή. Πολλές φορές δεν καταγράφει το σκορ, σφάλματα στις ολοκληρώσεις αποστολών (λίγες αποστολές δεν τελειώνουν ποτέ ακόμα και μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων) έθεσα το ερώτημα μία φορά με την τεχνική ομάδα αλλά από εκείνη την ημέρα δεν έχει επιλυθεί ακόμη πλήρως. πραγματική βαθμολογία 4 αστέρια αλλά αφαιρέθηκαν 3 αστέρια λόγω του παραπάνω προβλήματος απόδοσης......
Ωραιο αλλα βαλτε περισσοτερα ρωσικα υποβρυχια
Υπέροχο διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά δεν πληρώνω 100 £ για premium sub. Αυτό είναι απλώς ένα γελοίο ποσό
Είναι τέλειο και πρεπι όταν ανεβαίνεις στην επιφάνεια να φανεί το Ιποβρίχιο
Χρειάζεστε ατομική πίστωση.. κερδίστε ή χάσετε, ορισμένοι παίκτες είναι τεμπέληδες.. Είναι αυτό το παιχνίδι χαλαρωτικό;;;ΟΧΙ
Vlinder Story: Dress up games Casual rak
Καλό παιχνίδι. Φαίνεται ανισόρροπο και ο μόνος τρόπος αναβάθμισης είναι η πληρωμή. Τα περισσότερα παιχνίδια θα σας αφήσουν να ισοπεδωθείτε λίγο πριν το απαιτήσετε. Αυτή η ευθεία σας προσφέρει 141,00 δολάρια sub. χαχα.
Χρειάζεστε μεταφραστή στο παιχνίδι επιδιόρθωση σφαλμάτων που χαλαρώνουν στις αναβαθμίσεις μπορεί να είναι ένα καλό παιχνίδι που έδωσε 3 για προσπάθεια.
ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ . ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΕΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP የእንቅስቃሴ dqqy
Πάνω από όλα καλό παιχνίδι για να μην είμαι κακός, αλλά, θα πρέπει να κάνετε μια λειτουργία εκτός σύνδεσης εάν αντιμετωπίζετε bots και καλύτερα γραφικά.